VARGA RÓBERT

Diamond-Sapphire Manager

Célegyenesbendiamond sapphire

Zelina György: Célegyenesben – Varga Róbert

 

Forever Living Products

Robi és Rex

AS S AMM SEM SOMSPM DSM DMDDM TDM DCM a

FLP plate

 

Személygépkocsi-vásárlás ösztönző program legfelső – III. szint

 

 

 

1963-ban születtem egy szabolcsi kis faluban és ahogy mindenki arrafelé, a mi családunk is a Varga családmezőgazdaságból élt. Erről szólt a gyermekkorom, de álmodozásban mindig jó voltam és tudtam, hogy van más élet, bármily kilátástalannak is tűnt ez akkor még.

    

Nyírbátorban, majd Budapesten tanultam, később nyomozó lettem a BRFK kötelékében, ezután pedig saját lábamraNyomozó álltam és elindítottam a vállalkozásomat. Kemény iskola volt, hibás pénzügyi döntéseket hoztam, amelyek tetemes adósságot szakítottak a nyakamba. A tengerentúlon kaptam állásajánlatot, ebből terveztem rendbe hozni Leveleki Zsolt portréa tartozásaimat és ekkor egy nagyon kedves barátom, Leveleki Zsolt hívta fel a figyelmem a Forever Living Products által kínált lehetőségre. Az üzlet elindult utcai telefonfülkéből építve, autó nélkül, egy 6 m²-es szobabérletből és túl azon, hogy nem csak az adósságokat tudtam rendezni, hanem nagyon magas anyagi és emberi megbecsülést kaptam és kapok a Forever Living-től, régi álmaim váltak valóra. Bejárhattam a világot, eljutottam a Mont Blanc-ra és a Kilimanjaro-ra, képviselhettem a Forever céget Maratoni futóversenytől kezdve világrendezvényeken át,

Budapest Maraton 2003 020 Mont Blanc Kilimanjaro

ahol rendszeresen megtisztel a Forever Living Products a meghívásával.

A pénzen túl az intellektuális és lelki fejlődés is része lett az életemnek. Támogatni tudok általam fontosnak tartott ügyeket: többek között a drogmegelőzés és az állampolgári jogok területén, csoportunk a Forever Giving Alapítvány rendszeres támogatója.

Roberto Forever Giving

Rengeteg értékes barátság szövődött az üzlet építése közben, hálás vagyok a sorsnak, hogy egy olyan csapattal dolgozhatom együtt, akikkel valóban egymást segítve tudunk haladni az újabb célok felé.

Las Vegas Mexikó Houston 2006

 

  

SZPONZORVONAL

Leveleki Zsolt és Anita Soaring Eagle Manager
reklámgrafikus-cégtulajdonos és aerobic oktató,
A Magyarországi Régió első Soaring Eagle Manager-ei

“Nemcsak munkatársak vagyunk, de barátok is” – Forever Havilap 2012. január

 

Herman Terézia Soaring Eagle Manager
egészséges csecsemő- és gyermekgondozónő,
a Magyarországi Régió első Soaring Eagle Manager-e

Herman Teca

“Jó helyen vagyok” – Forever Havilap 2011. szeptember

Zelina György interjúja Herman Teréziával

Az üzletépítés alapelvei – Forever Havilap 2018. május

 

Becz Zoltán és Kenesei Zsuzsanna Viktória Senior Manager
autókereskedő és pedagógus

Becz Zoltán & Viktóriasenior

 

Gergely Zsófia és Dr. Reindl László Senior Manager
újságíró, designer és tengerésztiszt

Gergely Zsófia & Dr. Reindl Lászlósenior

 

Vágási Aranka és Kovács András Diamond-Sapphire Manager
atlétikai Olimpikon és labdarúgó edző

Vágási Aranka & Kovács Andrásdiamond sapphire

“Csak tettük a dolgunkat” – Forever Havilap 2010. szeptember

A Forever páratlan egészségmegőrző termékei, az életmentő marketing és a zseniális Rex Maughan-i filozófia “mesterhármasa” mindannyiunknak adott ahhoz, hogy barátainkat egy minőségi életbe invitálhassuk. Korábban profi sportoló voltam, majd több diplomás tanár, így nálam a célkövetés és az álmok realizálása oktatástudományilag is megalapozott. Férjemmel, Kovács Andrással mindent szinkronban valósítunk meg, már 16 éve társam a Forever-ben, az életben még csak 40 éve. Három gyermekünk – Botond, Xénia, Virginia – tiszteletből is a harmonikus családi modell szilárd pillérei. Csapatunk ékkövei a Gyémánt Manager házaspár Lomjanski Veronika & StevoLomjanski Veronika és Lomjanski Stevo és a Gyémánt Zafír Manager-ek: Halmi István & Halminé Mikola RitaHalmi István és Halminé Mikola Rita, valamint Varga Róbert és Varga-Hortobágyi Tímea. Biztosan tudjuk, hogy munkatársainkat a Forever “mesterhármas” ajánlatával egy jobb életminőség elérésére motiválhatjuk. Megtapasztaltuk, hogy a szerencse nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel. Szerencse fel!

 

Berkics Miklós Diamond Manager
vasutas, Magyarország első Diamond Manager-e,
A Magyarországi Régió első Diamond-Sapphire Eagle Manager-e

Berkics Miklósdiamond

“Nincs átlag feletti képességem” – Forever Havilap 2011. július

Mielőtt megismertem az FLP-t, nem voltak sikerélményeim az életben. Egzisztenciám a nullához volt közel. Az FLP-vel minden megváltozott körülöttem, biztonságos, tervezhető lett a jövő.

Úgy érzem, keresel valamit az életedben – a Forever az elmúlt sok-sok évben bizonyított és emberek ezreinek álmát váltotta valóra. Amennyiben biztonságos, tervezhető, kiszámítható életet szeretnél, itt megtalálhatod! Kezedben a jövőd! Vedd komolyan! A VILÁG LEGNAGYOBB LEHETŐSÉGÉT tartod a kezedben. Élj vele!

 

 

 

Szabó József Sapphire Eagle Manager
vendéglátóipari vállalkozó
A Forever Living Products Kelet-, Közép-Kelet és Dél-Kelet Európai Régió Alapítója
Kelet-, Közép- és Dél-Európa első Sapphire Eagle Manager-e
A Global Leadership Team – Globális Vezetői Csoport tagja

Szabó József

“Tornyot raktam” – Forever Havilap 2010. február

“Saját céljaim elé helyeztem a munkatársaimét” – Forever Havilap 2017. február

“Az életem ügye a Forever” – Forever Havilap 2018. május

“Az egész életemet áthatotta a a vágy: kezdi Szabó József, aki Magyarországra álmodta a Forever Living Products-ot. Az álom persze nem volt mindig ilyen nagyívű; néhány flakon krémmel és étrend-kiegészítővel kezdődött, no meg néhány hideg éjszakával egy frankfurti lerakat parkolójában. Szabadságban élni annyit jelent, hogy azt csinálom, amit akarok, azzal dolgozom, akivel akarok, én határozom meg az utam és fegyelmezem magam. Hálózatépítő vagyok és az is maradok mindig. Ez egy csapatmunka, mindenkinek megvan a szerepe ebben a hatalmas gépezetben. Milesz SándorLenkey PéterA “szürke eminenciások”, a hálózatépítők adják az alapját, de ott vannak azok is, akik kiszolgálják a hálózatot; élükön dr. Milesz Sándorral. Örülök, hogy rátaláltam és vele, valamint Lenkey Péterrel hihetetlen sikereket érhettünk és érhetünk el még a Közép-Európai Régióban.”

 

Rolf Kipp Triple Diamond Manager
A világ legsikeresebb Forever Üzleti Partnere
A világ első Diamond Eagle Manager-e

Rolf Kipp

“Kicsit többet tenni, mint mások” – Forever Havilap 2015. november

 

 

Vissza a lap tetejére

Kezdőlap