FOREVER LIVING PRODUCTS

logo_flp_1_3D

company

ExecutiveCommittee

“Olyan gyümölcsöző környezetet építünk, melyben az egyének. méltóságukat megőrizve azok lehetnek, akik lenni akarnak. Olyan környezetet, amelyben a becsület, az együttérzés és a jókedv mutat utat. Szenvedélyt, hitet teremtünk és táplálunk vállalatunk, termékeink és az általunk képviselt üzletág iránt.                             Elkötelezetten keressük a tudást és az egyensúlyt, bátran vezetve vállalatunkat és Termékforgalmazóinkat. NAGYSZERŰ dolgokat hozunk létre.”

                                                                                Rex Maughan és Gregg Maughan

 

                

Rjay Llyod tabló        Navaz Ghaswala tabló

        

FLP Superbrands

 

Rex Maughan ScottsdaleRex Maughan szenvedélye a jobb egészség, a minőségi termékek és az anyagi függetlenség volt, amely inspirálta Őt a Forever Living Products megalapítására 1978-ban. Az Arizonai Állami Egyetem Üzleti Diplomájával és több mint 40 év gyakorlati tapasztalattal a tarsolyában az Ő vezetésével és víziójával jött létre a Forever Living Products cég – egy közeli családtagoknak és barátoknak bemutatott okos és egyedi terv bemutatásától az arizonai Tempe-ben, egy világméretű vállalatig, mely mára milliók életén javít.

Terve egyszerű volt: olyan készítményeket kínálni a nagyközönségnek, amelyek bizonyítottan elősegítik a tartósan jó kondíciót és egészséget és mindezt személyre szabottan teszik.

Ma az eredmények önmagukért beszélnek, ahogyan Rex, majd Gregg tovább FLP 1978-2010vezeti a céget, amely más, mint bármely másik vállalat a Földön – egy cég amely életeket változtat meg nagyszerű termékeivel, stabil üzleti modelljével, globális növekedési lehetőségeivel és jótékonysági tevékenységeivel.

Forever GivingA Forever Giving 2009-ben alakult, mellyel a Forever Living Products elősegíti, hogy ügyfelei és munkatársai is hozzájárulhassanak a széleskörű segítségnyújtáshoz. Az Alapítvány világszerte együttműködik segélyszervezetekkel a szegénység elleni küzdelemben az éhínség felszámolásában és a gyermekek számára nyújtott orvosi szolgáltatások Forever Fit Babyrendelkezésre bocsátásában. A Szervezet továbbá támogatja a természeti katasztrófák elhárítását végző csoportokat is.

Rex-nek hatalmas szíve van és igaz törődéssel bír az emberek iránt, különösen a munkavállalók, munkatársak és a közösség irányában. Rex és felesége: Ruth ezt a jótékonysági munkát tartják legnagyobb eredményüknek.

Minden álom elkezdődik valahol…

Rex archiveAzon a bizonyos első Forever Living Products találkozón 1978-ban Tempe-ben Rex bemutatta tervét és az a cég, amely akkor alig állt többől, mint inspirációból és kemény munkából, mára egy több milliárd dolláros, életeket megváltoztató vállalat, amely több száz féle – az életminőséget javító és szépségápolási terméket gyárt és értékesít szerte a világon.

Figyelve az évek tapasztalatait; fejlesztéseken, új ötleteken, szilárd értékeken és a páratlan minőség-ellenőrzésen át a Forever Living Products folytatja az új utak építését varázslatos utazásához az elképzelhetetlen sikerek felé.

FLP annoAmikor Rex Maughan létrehozta a Forever Living Products céget, tudta, hogy nem áll érdekében külső beszállítók által biztosított minőségre támaszkodni és azt elvárni, hanem ragaszkodott ahhoz, hogy folyamatosan a Forever tartson mindent a kezében; a saját aloe-ültetvényektől kezdve, a gyártáson és a csomagoló üzemeken keresztül a tároló létesítményekig a teljes munkamenetet. Rex előrelátása biztosította a Forever Living képességét, hogy ellenőrizni tudja a minőséget, a költségeket minden egyes lépésnél a nyersanyagoktól a késztermékig.

Így képes a Forever Living arra koncentrálni, ami a legfontosabb: minőség, fejlesztés és a világ legjobb termékei.

Tiszta, stabilizált aloe vera alapanyag az elsődleges forrása a kiváló termékeknek, mely a saját tulajdonban lévő ültetvényekről származik. Dél-Texas, a Rio Grande Völgy az egyik helyszín és a világ legnagyobb ültetvénye a Dominikai Köztársaságban található 6500 hold területen (26,3 km² – Budapest XII. kerülete területének felel meg).

Aloe Field Dominica Aloe harvest Gel

Superbrands 2015

1997 májusában mutatkozott be a cég Magyarországon, amely a Régió központi országa lett, majd a következő években sorra nyitottak meg Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Montenegró, Koszovó és Albánia irodái. Sikereink és forgalmunk a világ Top Forever tagjai közé emelték régiónkat.

Jura West 2002 juniusAhol a Forever Magyarország története elkezdődött 1995 decemberében –
Jura West benzinkút Velburg, Németország, 2002 június

 

Aloe Vera of America

AVAEz a létesítmény a Forever Living működésének alapköve az egész világon, ez végzi az ültetvények és a texas-i Mission-ben működő feldolgozóüzem működtetését, Aloe factoryvalamint az évi több mint 30 millió liter aloe vera gél és a többi sikeres termékcsoport előállításának feladatát. Az Aloe Vera of America dollármilliókat fektet csúcstechnológiába, termék-laboratóriumokba, kutatási létesítményekbe, hogy a Forever Living képes legyen következetesen a világon a legjobb minőségű termékeket előállítani. “Földi irányítóközpontként” szolgálva az egyetlen olyan aloe vera cég a világon, amely a termelés minden egyes szegmensét saját tulajdonában tartja, így külső tényezőktől mentesen képes garantálni a kiváló minőséget.

AVA Lab AVA warehouse Aloe italok

Forever Nutraceutical Tablettázóüzem

NutraceuticalA Forever Living a kiválóság kultúrája és ez alól a Forever Nutraceutical sem kivétel. A 7 665 m² területű gyártó létesítmény minden évben több mint 2 milliárd tablettát, 20 millió palackozott készítményt, Capsules2 millió termékkészletet állít elő és több mint 2 200 tonna gyógynövényt, vitamint, ásványi anyagot, aminosavat, létfontosságú tápanyagot, bioflavonoidot és fehérjét használ fel. Minden termék, amely elhagyja az épületet; megfelel a létező legmagasabb minőségi követelményeknek.

A 38 éves tapasztalat, a folyamatos fejlesztés hatalmas előnyt nyújt a versenytársakkal szemben.

FLP 35  35 év Forever-sikertörténet – Forever Havilap 2013 szeptember

Forever Corporate Plaza

FLP flight

 

 

 


  

 

FOREVER TÖRTÉNELEM

Forever History

A Forever sikertörténete

FLP annoRex archive FLP 1989Rex & GreggRex RexAloeRexEagle

 

 

Szabó József Sapphire Eagle

Az első magyarországi bemutató 1996 07 13-án

 

A Forever Living Products története 1997 01 16

Szabó József első találkozása Rex Maughan-nal

 

Forever Living Products Magyarország Megnyitó 1997 04 26

 

Forever Living Products Debrecen Megnyitó 1997 12 02

 

Jonathan-nap 1998 01 24  Gregg Maughan

 

Szabó József: Egy álom kezdete 1998 07 25

 

Post Rally 1998 08 20 Mexikó

1998 08 15 Super Rally Phoenix

 

Varga Róbert – Szabó József: Ébresztő 1998 09 27

 

Lakitelek 1999 03 07

 

1999 09 11 National Rally Budapest

Szabó József: Hogyan mondjam el Neked? 1999 09 11

 

Szabó József: Az első doboz

A Forever Living Products Budapest Nefelejcs utcai központ Megnyitója 2000 09 16

 

 

2003 05 31 European Rally Budapest

Rex Maughan

Szabó József

Szabo Jozsef ikon  Köszönet Szabó Józsefnek az archív felvételek rendelkezésre bocsátásáért

Vissza a lap tetejére

Kezdőlap